Mireia Estepa rep el suport del PSOE de Cocentaina

El Partit Socialista de Cocentaina ha tornat a confiar en Mireia Estepa per a encapçalar la candidatura amb la qual la formació política concorrerà, en aquest cas, a les pròximes Eleccions Municipals que se celebraran el diumenge 26 de maig.

L’actual primera edil va rebre el suport de l’agrupació local del PSPV-PSOE durant l’assemblea que aquesta va realitzar el diumenge 3 de març i en aquesta ocasió la candidata va ser recolzada pel 90% dels vots a favor i un 10% d’abstencions.

Cal destacar que l’alcaldable afronta aquest repte amb il·lusions renovades i amb un projecte que persegueix mostrar la gran diversitat que representen a la Vila Comtal en diferents àmbits “comptem amb dones i homes involucrats en molts àmbits de Cocentaina i un dels nostres objectius és continuar gestionant el nostre poble amb honradesa, sentit comú i des de la proximitat que sempre ens ha caracteritzat per a atendre les necessitats de les nostres veïnes i els nostres veïns així com ajudant-los a viure com es mereix. Els socialistes sempre hem treballats en aquesta línia i continuarem fent-ho perquè som gestors de fiar”, afirmava ahir la mateixa Mireia Estepa.

Foto: L’actual alcaldessa al costat de les persones que integren la llista.

Send this to a friend