Ser emprenedor ja és una opció

El “Programa d’emprenedoria juvenil” dóna començament de la mà de la pintora i escriptora Paula Bonet, acompanyada de la dissenyadora alcoiana Silvia Soler i del president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pablo de Gracia. Prop de 200 joves van assistir a l’inici d’aquest gran programa d’ajudes i van escoltar les dures, però esperançadores paraules de Paula Bonet. Molts dels assistents ja la coneixien. Uns altres la van descobrir. Totes les oïdes han pogut escoltar realitats com que el món del disseny està infravalorat, però que al final, si lluites s’aconsegueixen.

Tant Paula com Silvia són dos exemples clars d’èxit empresarial i, per això, han sigut les triades per a iniciar aquest programa. La majoria dels assistents han sigut estudiants de l’EASD d’Alcoi ja que tenen en ment un projecte artístic i elles ja han passat per aqueix procés. Moda, il·lustració, vídeo, fotografia… qualsevol mitjà audiovisual pot comptar al món una idea pròpia.

Paula Bonet ha aconsellat a tots els joves que no tinguen por a emprendre. Alguns dels avisos que ha donat la il·lustradora és no pretendre agradar a tothom, que iniciar un projecte és molt difícil però que també hi ha moltes beques i oportunitats, i aquest programa és una d’elles.

Foto: Paula Bonet i l’alcoiana Silvia Soler, el dimecres durant la conferència celebrada en la Cambra. Cynthia Manchón

Advertisements

Send this to a friend