IBIAE descontenta davant la falta de sòl industrial a Ibi

L’Associació d’Empresaris d’Ibi i Comarca, IBIAE, sol·licitarà en els pròxims dies una reunió tècnica a l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, i el regidor d’Urbanisme, Santiago Cózar, amb la finalitat de traslladar el seu malestar i preocupació ja que lamenten “la falta de sòl industrial, circumstància que suposa frenar el creixement empresarial”.

Aquesta entitat va celebrar la setmana passada una junta directiva en les instal·lacions de l’IES La Foia, en la qual van abordar diferents temes d’importància prioritària per a les empreses. En el pla estratègic d’IBIAE consta com una prioritat la necessitat de sòl industrial de qualitat, així com la formació de personal qualificat per al sector metall-mecànic-plàstic i l’energia.

Segons expliquen en un comunicat, “IBIAE no entén com a Ibi, davant la urgència de les empreses per continuar amb la seua expansió o la implantació de noves companyies, no està el polígon NPI-5 en marxa”. Afirmen que “pràcticament porta paralitzat des de 2007, ja que en aqueixa data es va adjudicar el desenvolupament dels poc més d’un milió de metres quadrats d’aquest sector. Aquest retard és inadmissible”.

Foto: La junta directiva es va reunir en l’IES La Foia.

Send this to a friend