Preparen la millora de l’amfiteatre de Zona Nord

La junta de govern va tractar el divendres sobre l’obra de reforma de l’amfiteatre Amando Blanquer, al parc de Zona Nord, abordant-se que l’empresa que ha quedat en primer lloc en la classificació és ‘Construccions i Excavacions Miguel Martínez SL’, per un preu final de 195.469 euros, IVA inclòs, la qual cosa suposa una rebaixa respecte als 241.000 euros de pressupost de licitació. Una vegada aprovada aquesta classificació, l’empresa tindrà un termini per a aportar tota la documentació i formalitzar el contracte, per la qual cosa el govern municipal espera que les obres puguen començar aquest mes de març, estant previst que l’execució dure quatre mesos.

L’obra es durà a terme a través d’una subvenció de la Diputació d’Alacant, dins de les partides de finançament sostenible que l’ens provincial atorga als diferents municipis.

ACTUACIONS A REALITZAR

Respecte a l’actuació, assenyalar que millorarà l’accessibilitat, actuant en l’entrada del recinte, alhora que es col·locarà un ascensor que baixarà fins a la part on es troba l’escenari. Darrere d’aquest es disposarà una zona de magatzem, es renovaran els serveis i la part dels camerinos. També s’actuarà en l’estructura de l’edifici, s’adequarà l’escenari amb sòl tècnic, perquè puga utilitzar-se llum i so en els espectacles que allí es representen. Amb aquesta millora l’Ajuntament pretén tindre un espai en condicions per a espectacles a l’aire lliure.

Foto: Pla de l’espai en el qual s’intervindrà per a millorar-lo.

Advertisements

Send this to a friend