Alcoi se situa com a segona destinació preferida de la Xarxa FP

La Xarxa FP té per objectiu la mobilitat d’alumnes per tota Europa i la internacionalització redundant en millores educatives i més oportunitats laborals per als joves. Alcoi forma part d’aquesta xarxa fa sis anys, i des de llavors les xifres de mobilitats i acolliments a la ciutat d’alumnes europeus han anat creixent fins a aconseguir rècord en 2018 amb un total de 161 mobilitats, 60 més que en 2017 i 153 més que el primer any, és a dir, en 2013, quan va haver-hi aquesta xifra es va situar en 8.

Destaca notablement també els alumnes enviats des d’Alcoi, ja que en 2017 el número va ser de 8 i l’any passat, aquesta xifra va pujar fins als 45 estudiants alcoians que van viatjar a un altre país gràcies a aquesta xarxa.

Alcoi se situa com la segona destinació preferida per als alumnes d’FP dins d’Europa, fins i tot per davant de Madrid, Berlín, Roma o Lisboa. La ciutat que encapçala aquesta llista és Barcelona.

El perfil d’alumnes que principalment tria aquesta ciutat per a continuar amb els seus estudis de Formació Professional provenen de Finlàndia i Dinamarca, sent Alcoi la destinació predilecta entre els estudiants i staff dels països nòrdics.

Foto: Gràfic dels acolliments del passat any dins de la Xarxa FP.

Advertisements

Send this to a friend