El Cadet B guanya el derbi i suma nou partits sense perdre

El Cadet B va aconseguir afermar el seu bon moment guanyant en La Morera al Contestano per 1-2. Són l’equip més en forma de la competició des que va arrancar l’any amb solo un empat cedit i huit victòries aconseguides, algunes contra rivals capdavanters de la classificació. Aquesta excel·lent ratxa situa als blanc-i-blaus al capdavant de la classificació amb 42 punts però amb un partit més disputat.

En el derbi no van aconseguir oferir la seua millor versió, sobretot després del descans. La primera meitat va tindre clar color blanc-i-blau. L’Alcoyano dominó i va aconseguir els seus dos gols, si la veritat és que van fallar ocasions molt clares amb les quals hagueren pogut marxar-se amb una renda major al descans. Jorge Calatayud va obrir el marcador als set minuts i poc després, en el vint, Erik va anotar el segon.

No obstant això, quan es perdona es pot cometre el risc que el rival es cresca, cosa que va succeir amb el Contestà, que va aconseguir ficar-se en el partit després de la senyalització d’un penal. Amb molt de temps per davant, l’Alcoyano va entrar en una fase de nerviosisme i imprecisions que el Contestà va estar a punt d’aprofitar. El sofriment es va mantindre fins que el col·legiat no va xiular el final de la trobada.