El Juvenil A goleja a La Coca

El Juvenil A va aconseguir una còmoda victòria per 4-1 sobre La Coca A d’Asp que li mantenen al deixant del líder Novelda A. Els de Javi Anchuela, José Jiménez i Jaime Sancho van aconseguir fer bons els tres punts aconseguits el dijous a Novelda. Lluny de donar símptomes de cansament després de jugar un partit tan dur i treballat, els roig i negres van demostrar ser molt superiors a La Coca.

En el primer temps a penes van donar opció al seu rival, que només va gaudir d’una ocasió, fallada a porteria buida amb 1-0. El primer gol va vindre d’una bona acció per banda esquerra d’Iñaki i Pau, passada que controla Palmer qui deixa la pilota a Adri, qui s’encarrega d’obrir el marcador.

El segon no va tardar a arribar, també aconseguit per Adri, després de resoldre una bona passada d’Iker a l’esquena dels centrals. Amb 2-0 es va aconseguir el descans i en la represa el CFC Ciutat d’Alcoi es va contagiar del joc tosc del rival, amb faltes a destemps i molts nervis en tots dos bàndols que no va beneficiar per a res als roig i negres. En una bona contra, Palmer controlava una pilota després del rebutge d’un defensor i mana l’esfèric a la xarxa de tir creuat després de tocar en el pal. Mancant cinc minuts, La Coca aconseguia retallar distàncies en un tir de falta, però una altra bona acció per banda esquerra de Pau qui va assistir perquè Adri arredonira la seua actuació personal amb un ‘hat trick’.