El Juvenil B eleva la seua gran ratxa

El Juvenil B està de dolç com demostra la seua increïble ratxa. Dels seus últims nou trobades, els roig i negres han guanyat huit. La seua última victòria va ser 0-4 a casa de l’At. Sant Blas. Els de Javier Verdú, Christan Hervás i Jordi Pérez es distancien en set punts del sisé Mutxamel A i se situen a tres punts de l’Intercity Sant Joan B. Davant van tindre un rival que sap aprofitar molt bé les condicions del camp i el gran colpege del seu porter per a plasmar la seua idea de joc directe. El Juvenil B va tindre en tot moment controlat la trobada, amb un primer temps en el qual van arribar a fregar la perfecció, amb possessions llargues i mesclant el joc tant per dins com per fora.

En el 18 Álex va obrir el marcador aprofitant un rebutge dins de l’àrea. Malgrat l’avantatge adquirit, l’equip va continuar jugant amb la mateixa serietat, aconseguint Robert el 0-2 després d’una falta des de la frontal. El Juvenil B va disposar de fins a sis ocasions més però la pilota no va entrar. En la segona part va vindre el ‘golazo’ de Donovan. Va ser amb el 0-3 quan els roig i negres van baixar el nivell de tensió, amb pèrdues absurdes de pilota, en una d’elles el col·legiat va sancionar penal en contra que Christian va aconseguir detindre. Amb el partit quasi finalitzat, una paret entre Teku i Álex va suposar el quart i doblet del segon en aquesta trobada.