Seté partit sense perdre l’Unión Alcoyana FS

L’Unión Alcoyana FS continua cimentant la seua recuperació després de la seua fluixa arrencada de lliga i enfront del Horadada va sumar el seté partit sense perdre en véncer per 2-1. Pepe va obrir el compte en el minut 14 després d’un robatori prop de l’àrea i poc després, David anotava el segon en culminar de manera perfecta una eixida de pressió.

A dos del final, els de David Peinado no van aprofitar l’expulsió del porter rival i dos minuts de superioritat. Després del descans, el Perforada va fer un pas al capdavant mentre que l’Unión Alcoyana FS s’afonava cada vegada més en el seu camp. Amb el 2-1 en el 33, el quadre de la Vega Baixa va buscar la igualada jugant de cinc. Un espectacular Nacho va impedir l’empat.