Tonelo lidera al Bebialiment Cash

El Bebialiment Cash va donar enfront de l’Adsalsa FS el pas definitiu per a acabar com a campió de la primera fase de la Lliga Luckia Apostes de la Lliga Comarcal de Futbol Sala. Els vigents campions van derrotar per 8-5 als aspirants. Amb aquest triomf, el Bebialiment Cash recupera el primer lloc mancant cinc jornades. El partit no va decebre, amb gols, emoció en el marcador i alguna acció polèmica. Destacar la actuació de Tonelo, un vell rocker de la competició, que va ajudar a pujar al Bebialiment Cash cap a la victòria amb els seus quatre gols. L’Adsalsa FS va començar trepitjant fort, avançant-se fins per tres vegades en el marcador amb els dos gols de Cristian Reyes i un d’Iván Amorós. Tot va canviar arran del 3-3 després d’un doblet de Tonelo i un altre gol de Jorge Petit. El Bebialiment Cash va ser capaç d’aconseguir dos gols en un minut. Van anotar Jorge Petit i Dani Rico, meta del Bebialiment, que va marcar des de la seua pròpia porteria. El primer temps va finalitzar amb 5-3 i al minut d’iniciar el segon període, Tonelo aconseguia el tercer del seu compte i sisé de l’equip. Efrén Pla i Tonelo de nou van posar el 8-3 en el marcador, escurçant diferències l’Adsalsa FS amb un doblet de Manel Moltó en els dos últims minuts que van deixar el marcador en el definitiu 8-5.