Víctima de les seues pròpies manques

El Patín Alcodiam va ser víctima de les seues pròpies manques enfront del Lloret, un partit vital per a les aspiracions dels de Sergi Punset, que amb aquest empat aconsegueixen sumar enfront d’un rival directe, però no aconsegueixen retallar punts amb una jornada menys per disputar. Els blaugranes van realitzar uns vint primers minuts molt complets, del millor d’aquesta temporada, després van tindre una baixada en els últims cinc del primer temps, en part per l’ansietat de veure que el tercer no arribava, per a en la segona meitat estar a la mercè del Lloret i ressorgir en el tram final.

Massa oscil·lacions per a un duel que demandava altres solucions. D’aqueixes anades i vingudes va acabar per imposar-se l’experiència del Lloret, un conjunt més quallat, que el va passar malament al principi, però que amb el partit perdut per aqueixa ràpida renda que va adquirir l’Alcodiam amb dos gols en els primers huit minuts, va saber manejar millor el xoc i crear dubtes a un quadre blaugrana que va traure a relluir les seues costures i les moltes manques que té una plantilla molt justa i massa inexperiència en les seues files.

Per moments l’Alcodiam va estar molt prop del tercer, fins i tot del quart, eren instants en els quals la defensa zonal dels blaugrana va traure del partit al Lloret, totalment impotent davant la muralla local. Però tot va començar a canviar en els últims cinc minuts de la primera meitat, en els quals a l’Alcodiam van començar a entrar-li les presses perquè el tercer gol no arribava malgrat les ocasions generades.

Va ser en la segona part quan els de Sergi Punset van acabar per desaparéixer davant l’empenyiment i la major temprança visitant. Llavors va vindre el gol de Joan Gelmà, que va acabar per crear el pànic en les files blaugranes. Poc després, Sergi Punset sol·licitava temps mort per a demanar tranquil·litat i passar a defensa individual. Els següents minuts van ser terribles per a l’Alcodiam. Aguirre estavellava un tret en el travesser i instants després, el francés Le Berre colpejava de nou al ferro.

En ple defalliment local, va vindre l’acció polèmica que va marcar el desenllaç del xoc, després d’una rigorosa targeta blava de Roc Llisà. Joan Gelmà no va aconseguir superar a Guiri, una altra vegada fantàstic baix pals, però en els dos minuts amb inferioritat numèrica, David Plaza va anotar l’empat. D’ací al final va poder passar qualsevol cosa, fins i tot que l’Alcodiam haguera aconseguit la victòria, però el marcador no es va moure pese a l’emocionant final amb ocasions en els dos bàndols.

Foto: Castanheira va anotar dos gols en els primers huit minuts. Aldemar

Send this to a friend