CD Alcoyano: duel per a canviar dinàmiques

La visita de demà de l’Ebro es presenta com l’escenari ideal per a canviar dinàmiques i fer del Collao aqueix fortí que des de la passada temporada forma part de l’imaginari de l’afeccionat alcoyanista.

La valuosa victòria a casa de l’Espanyol B, la recuperació de futbolistes com Eldin o Braulio i el ‘subidón’ de l’últim partit a casa amb aqueix gol de l’empat enfront del Vila-real B en el descompte són senyals que potser alguna cosa comença a canviar en el full de ruta de l’Alcoyano i que encara s’és a temps per a reconduir la situació.

L’equip va donar diumenge passat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque un important pas per a deixar de mirar de reüll el descens amb aqueixos cinc punts que li separen del precipici, encara que les victòries d’Ontinyent i Conquense van minimitzar el colp d’efecte dels de Vicente Mir.

“La categoria és així de difícil, però guanyar a l’Ebre ens donaria molta vida. Tampoc estem fent les coses tan mal quan dels últims deu partits sol hem perdut un”, es reivindicava ahir el tècnic.

L’Ebro arriba demà (17 hores) al Collao en el seu millor moment. Després d’una pèssima arrencada de lliga que li va portar a estar huit jornades com a cuer, no va assaborir la seua primera victòria fins a la novena jornada quan va ser capaç de guanyar 1-2 a casa del Peralada.

Números de play-off

Aqueix partit va ser un punt d’inflexió en el quadre aragonés, que dels seus últims dotze trobades que ha disputat només va perdre un i va guanyar sis. “Són números de play-off”, va assegurar Vicente Mir, qui espera demà un rival “que segurament vindrà a donar-nos la pilota. Serà un partit de poques ocasions, en el qual nosaltres haurem de tindre molta paciència i treballar bé la pilota parada. Ells han aprés bé la lliçó i ara són un equip molt complicat de superar, que arrere acumula molta gent”.
El panorama quant a efectius disponibles no ha millorat molt, almenys en posicions retardades. Vicente Mir recupera a Bryan Reyna que va complir sanció davant l’Espanyol B, però segueix sense poder comptar amb Tomás Ruso, Córcoles i Fomeyem.

Damunt perd a Óscar Díaz per lesió i són dubte Nieto i Pi, que aquesta setmana han entrenat amb moltes precaucions per a veure si estan disponibles. “El major dubte que tinc és si jugarem amb quatre o tres arrere, el normal és que ho fem amb quatre, encara que la forma de jugar de l’Ebre ens permetrà en algun moment fer-lo amb tres. Serà un partit complicat perquè ells vénen amb una dinàmica molt bona”.

Send this to a friend