L’Aleví D remunta i es manté tercer

L’Aleví D va afrontar el seu desplaçament més llarg quant a quilòmetres de la temporada, jugant a casa de l’Ayorense, on va aconseguir guanyar 3-6 amb remuntada inclosa. Una victòria que permet als blanc-i-blaus consolidar el seu tercer lloc per darrere de Canals A i un intractable SB Moixent A, que ha guanyat les seues setze trobades.

L’Alcoyano va haver de sobreposar-se al corrent inicial de l’Ayorense als huit minuts. L’alegria local a penes va durar dos minuts, ja que en el deu Iñaki aconseguia la igualada després de rematar un centre al segon pal.

Aquest gol va servir per a marcar el camí de la victòria. En el setze s’havia aconseguit donar la volta al resultat amb el punt d’Hugo després de resoldre un mà a mà, i amb 1-2 es va arribar al descans.

En l’inici de la segona part, les dianes de Guillem i Hugo van servir per a marcar diferències en el resultat. No obstant això, amb 1-4 els blanc-i-blaus es van relaxar i aquesta circumstància la va aprofitar l’Ayorense A per a retallar diferències i posar-se 3-4 en el marcador.

L’Aleví D no es va deixar portar de moment i dues accions individuals per banda de Guillem en els minuts 52 i 59, signant així un hat-trick, van acabar de decantar definitivament el xoc.