Formar en bones pràctiques

Formar en bones pràctiques és l’última iniciativa de la regidoria d’esports en col·laboració amb la Comissió contra l’Assetjament Escolar per a posar en marxa el programa Salut i Esport que pretén formar als clubs locals a través d’unes jornades formatives. Amb aquesta iniciativa es vol abordar l’esport des d’una perspectiva més àmplia, “aprofitant els valors que transmet”, segons paraules del regidor d’esports Alberto Belda.

Per a això s’han programat una sèrie de tallers dirigits a entrenadors i directius dels clubs locals perquè traslladen aquests valors als xiquets amb els quals treballen. “La competitivitat ben entesa és positiva, però gestionada de mala manera pot crear frustració en el xiquet. Amb aquestes jornades volem donar eines adequades perquè un xiquet no es veja rebutjat pels seus propis companys perquè ha fallat una passada o la manera de gestionar en esports individuals com el patinatge o la gimnàstica, que en qüestió de segons es juguen tota una temporada”, ha afegit.

EL PRIMER, EL DIA 22

Als clubs se’ls ha manat un full d’inscripció per a participar en les diferents jornades que es volen organitzar. La primera que s’ha programat és per al divendres 22, a les 19 hores, en el Centre d’*Esports. Aquest taller inaugural estarà dedicat al futbol, “és l’esport amb més clubs a la ciutat i el més practicat, però la idea és traslladar aquestes jornades a més disciplines i també avortar l’esport individual”.

Foto: Un moment de la presentació d’aquestes jornades formatives.

Send this to a friend