L’Infantil A pateix per a guanyar

L’Infantil A de Chento i Blas del Moral va haver de patir per a derrotar per la mínima (2-1) a l’Albaidense A, en un emocionant i intens xoc decidit en la segona part. Tres punts que permeten als roig i negres seguir al deixant dels dos primers classificats i retrobar-se amb la victòria després de dues jornades sense aconseguir-la.

Davant va estar un rival molt aguerrit amb ganes de complicar molt la vida a l’Infantil A. El partit va començar amb moltes ocasions clares per als locals que no es van materialitzar fins mediada la segona part.

En la primera meitat, el joc va ser dens i amb poca circulació de la pilota, en part també per la falta d’assimilació del nou sistema de joc en el qual s’acumula molta gent en tres habitacions de camp, sent pocs els espais per a maniobrar.

Després del descans, després de recuperar el sistema tradicional, l’Infantil A se va sentir més a gust, amb un joc més fluid i moltes ocasions en l’àrea rival, convertint-se el partit en un constant setge sobre l’àrea rival. La llàstima va ser que només pujaren dos gols al marcador que haguera evitat la incertesa fins al final. Destacar als jugadors de la banqueta: Aitor, Kiko, Álex, Iván i Nicolás, que van ser capaços de donar-li un aire nou a l’equip en la segona meitat, aportant molt al joc.