Muro aprova el Pla Local de Prevenció d’Incendis

L’Ajuntament de Muro ha aprovat en la sessió plenària ordinària de febrer el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals (PLPIF).

Una vegada superat aquest tràmit, el document s’enviarà a la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient per a la seua revisió i aprovació. Aquest document marca les línies d’actuació a dur a terme per a previndre els incendis forestals i evitar la seua propagació en cas que es produïsquen.

Eli Pérez, regidor de Medi Ambient, afirma que “l’Ajuntament està compromés amb la seguretat i la prevenció del risc d’incendis forestals que presenta la localitat, mostra d’això és que des de la Regidoria de Medi Ambient hem treballat seriosament en aquest nou document des de 2016. Encara que sembla molt temps, s’ajusta als terminis habituals en la redacció d’aquest tipus de documents tècnics”.

La funció del Pla és “desplegar en l’àmbit municipal les actuacions que es proposen en els plans de prevenció de nivell superior, com són els de les demarcacions forestals i els dels parcs naturals, respectant íntegrament les accions i infraestructures proposades, ajustant-les al marc de competències municipal. Ha d’incloure, a més, intervencions en infraestructures i actuacions tant de conscienciació com ambientals”.

Foto: Eli Pérez amb el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals.

Send this to a friend