Tres noves exposicions a Alcoi

Durant la setmana passada tres noves exposicions es van inaugurar en el Centre Ovidi Montllor, en el Centre Cultural i a la Llotja de Sant Jordi.

Una de les mostres, la del Centre Ovidi Montllor, ‘Intangibles, narratives de l’absència’, està signada per cinc artistes que mostren la seua pròpia visió. Podrà visitar-se fins al 29 de març de dilluns a divendres, en horari de 18 a 21 hores.

El dimecres es va inaugurar amb gran afluència de públic ‘Temps’ de Roc Candela en el Centre Cultural, que mostra tant pintures de l’artistes com també obres de gran grandària realitzades amb textura, formes i línies que donen la sensació de 3D. Aquesta mostra es pot veure de dilluns a divendres, d’11.30 a 13.30 hores i també de 17.30 20.30 hores.

Finalment, ‘Introspectiva’, de Joan Castejón, tanca el cicle d’exposicions i plena la Llotja de Sant Jordi des del dijous. Els seus dibuixos i grafismes sobre paper poden visitar-se de dilluns a dissabte, d’11.30 a 13.30 hores, i de 17.30 a 20.30 hores, i els diumenges i festius a la vesprada.

Send this to a friend