L’Aleví C goleja a l’Albaidense

‘Partidazo’ de l’Aleví C d’Iván Hernández i Mario Giner a casa d’un dels ‘cocos’ de la lliga. Els blanc-i-vermells van aconseguir véncer per 6-0 a l’Albaidense malgrat que les condicions climatològiques no eren les idònies, amb molt de vent, en contra durant la primera part.

Malgrat aquesta adversitat, l’equip es va posar el mico de treball i va començar a jugar, no tardant a arribar la primera ocasió, culminada per Adrián, que no va perdonar davant el porter rival després d’un canvi d’orientació.

El segon va vindre poc després d’una falta comesa sobre Aitor que Adrián va acabar definint de manera magistral. Amb 2-0 es va arribar al descans i a volta de vestuaris, amb el vent a favor, l’Aleví C va estar més còmode sobre el terreny de joc. Destacar l’actuació del porter Álex detenint dos trets amb molt de perill de l’Albaidense.

El tercer gol va vindre d’una bona execució d’un córner que Borja va enviar al fons de la xarxa. Poc després, una contra comandada per Mauro, és culminada per Cristian.
Va seguir el domini blanc-i-vermell amb alguna rematada al pal. El cinqué va pujar després d’una bona jugada col·lectiva que Pau M. va culminar després d’una passada de la mort de Pablo. Res més traure de centre, Pau C. roba la pilota i aconsegueix plantar-se només davant del porter visitant. Abans de rematar, acaben derrocant-li i Pau M. es va encarregar de transformar el penal.