La plantilla de l’Ajuntament s’eleva a les 591 persones

L’aprovació del Pressupost municipal per a enguany ha portat amb si l’aprovació de la plantilla de l’Ajuntament per a 2019, que s’ha elevat fins a les 591 places, la qual cosa suposa un increment en 26 persones respecte al ratificat l’any passat.

En la plantilla recentment aprovada es recullen un total de 535 funcionaris, als quals sumar 44 places de personal laboral –que ha vingut incloent a personal d’esports, escoles infantils i Conservatori– i 12 de personal eventual de confiança o assessorament especial. En la xifra referent a la plantilla no es troben els 25 regidors que conformen la Corporació municipal.

Cal apuntar que la plantilla recull el total de places existents, si bé no implica que totes estiguen cobertes, ja que hi ha algunes que es creen com a previsió de futur i pot haver-hi vacants per jubilació, per exemple. De fet, actualment són 497 les places que estan ocupades, segons la informació facilitada pel regidor de Personal, Alberto Belda, la qual cosa implica que hi ha 94 que no estan cobertes en aquest moment.

Foto: La setmana passada es va aprovar la plantilla de personal de l’Ajuntament per a enguany.

Advertisements

Send this to a friend