La Volta a la Comunitat passa el dijous per la nostra ciutat

La 70 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana-Gran Premi Banc Sabadell no passarà de llarg per la nostra ciutat i tindrà una meta volant en l’etapa del dijous que arranca i acaba a Alacant.

La prova comença demà amb una contrarellotge individual de 10 quilòmetres a Oriola i acaba el diumenge amb l’etapa Paterna-València de 88 quilòmetres. L’etapa del dijous consta de 165 quilòmetres i serà el primer test important per a l’escamot. Els ciclistes hauran de passar per Sant Vicent, Agost, Ibi, Onil, Alcoi, Cocentaina, L’Alcúdia, L’alqueria, Benimarfull, Benillup, Gorga, Benilloba i Mutxamel abans de tornar a Alacant. Se superaran els ports del Maigmó i Canalí (2a Categoria) i el de la Carrasqueta (3a).

Els afeccionats al ciclisme podran gaudir d’una Meta Volant en Juan Gil Albert, al costat del Monument al Tren. La Policia Local posarà en marxa des de les 12 un dispositiu de desviament de trànsit i a partir de les 12,30/45 es tallarà la circulació totalment en aquells carrers per on transcórrega la carrera.

Els ciclistes travessaran la nostra ciutat per Oliver, Alzamora, Alameda i Juan Gil Albert. Entre els participants, destacar la presència d’Alejandro Valverde, guanyador de la passada edició, així com l’iberut Rubén Plaza.

Foto: Ciclistes en la passada edició abans de pujar les Pedreres.

Send this to a friend