El líder, eixe benvolgut enemic

Si algun partit li ha vingut com a anell al dit al Deportivo aquesta temporada han sigut aquells en els quals davant hi havia un rival dels denominats grans. El Barça B, en la jornada inaugural, va passar per la pedra, el mateix que l’Hèrcules, que va arribar al Collao amb l’etiqueta de líder recentment estrenada, i es va anar amb la cua entre les cames després del gol de Tomás Ruso.

Fa dues setmanes, un altre il·lustre com el At. Balears, tercer, es va anar amb un empat però va estar molt prop d’anar-se amb una derrota ja que els de Vicente Mir van ser millors.

Hui, amb l’equip a dos punts del descens i immers en la pitjor ratxa de la temporada, arriba el líder Vila-real B (17,15 hores). Un partit per a afilar les dents i mossegar a un rival que tampoc està en el seu millor moment, malgrat la seua privilegiada posició en la taula.

El tècnic, contràriament el que és habitual en ell, va confirmar el divendres que Anaba serà titular després de la seua excel·lent actuació en el derbi. “Va fer un gran partit i s’ha guanyat ser titular aquesta setmana”, va revelar. També està de tornada Omgba una vegada superades les seues molèsties físiques que li havien deixat fora de les dues últimes trobades, mentre que Tomás Ruso és baixa i aquesta setmana ja s’ha vist a Eldin participant com un més en la segona part de l’amistós que la primera plantilla va disputar contra el juvenil.

Send this to a friend