Els Drets Humans centren el Dia de la Pau

Durant el matí del dimecres Alcoi va celebrar el Dia Escolar de la No-Violència i de la Pau (DENIP). La Glorieta va ser l’epicentre de la majoria d’actes celebrats que van ser encaminats a “Un camí per a la Pau per al Poble Palestí”. La idea va sorgir a partir dels propis drets dels xiquets, mitjançant els quals, els participants van conéixer la situació que viu la infància en Palestina.

Estudiants de tota la ciutat, 495 alumnes en total, tant de primària, secundària com a educació especial provinents de deu centres alcoians, van participar en les activitats que el cicle formatiu de TASOC del CIP FP Batoi va organitzar. A més, en La Glorieta van poder veure’s dos tipus de murals, un pintat en negre representatiu de la situació actual de Palestina, com a destrucció, enderrocs o conflictes; i un altre en blanc pintat en colors, que va mostrar el que els estudiants voldrien per a Palestina.

D’altra banda, el Saló de Plens de l’Ajuntament va celebrar una espècie de ponència del director de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i de la Pau de la Universitat d’Alacant i professor d’Estudis Àrabs i Islàmics, Ignacio Álvarez-Osorio, al qual cada centre va poder preguntar els seus dubtes. Un total de 63 alumnes de sis centres van acudir a aquest acte.

Foto: Un total de 495 alumnes van acudir a la Glorieta.

Advertisements

Send this to a friend