La Gala de L’Esport de Cocentaina corona a Eusebio Pascual

El món esportiu de Cocentaina va viure el dilluns una nit d’emocions i reconeixements en ocasió de la edició número 18 de la Gala de l’Esport, un esdeveniment que va tindre lloc en el Centre Cultural El Teular a partir de les huit i quart de la vesprada.

La Gala va tornar a estar conduïda pels periodistes locals Mari Nieves Pascual i Gabriel Pascual, i la mateixa va arrancar amb dos vídeos en els quals es van poder veure les principals activitats dutes a terme durant la temporada esportiva 2018 així com les diferents millores executades en les instal·lacions esportives municipals.

A continuació va arribar el moment del lliurament dels guardons i els primers a ser premiats van ser el Judo Club Cocentaina; entitat que va ser reconeguda com a Millor Escola Esportiva.

A continuació Eliseo Sánchez Jiménez va rebre el guardó de Millor Col·laborador Esportiu pels seus més de quaranta anys de lliurament a l’hoquei, els deu últims en el HC Cocentaina, mentre que Joan Jover Domínguez va percebre el reconeixement de Millor Esportista Veterà per la seua dedicació a l’esport local. Seguidament el Juvenil i Cadet del CD Contestà van ser proclamats com a Millor Club davant una gran ovació al mateix temps que el futbolista José Solbes Jordà va rebre el premi per Millor Esportista Promesa.

Foto: Tots els premiats al final del lliurament de premis i esments d’honor. Xavi Terol

Send this to a friend