El Cadet B remunta i gana a l’Elx

El Cadet B va aconseguir un triomf de prestigi a casa del Promeses Elx B, un dels equips de la part alta de la taula. L’Alcoyano va véncer 2-3 després de remuntar dos gols en el segon període. Les coses van començar de la pitjor forma per als blanc-i-blaus, que van veure com els il·licitans marcaven dos gols en els primers minuts com a conseqüència de dos errors clars.

Pese al marcador advers, el Cadet B en cap moment va baixar els braços i va gaudir de tres ocasions molt clares. El tècnic blanc-i-blau va decidir moure la banqueta i va efectuar dos canvis buscant major profunditat en atac. La resposta no es va fer esperar i Manuel Guillem obria la porta de la remuntada en marcar en el 38.

Res més començar la segona part, als dos minuts, Óscar Puig va posar la igualada després de definir davant del porter rival i poc després, el mateix Óscar Puig anotava el tercer en el 65, després d’una falta directa magistralment llançada. L’Alcoyano va poder augmentar l’avantatge però el marcador ja no es va moure i va acabar patint en els últims minuts.