Mir i l’Alcoyano se la juguen en El Clariano

Moltes de les mirades del derbi de hui (17,15 hores) en el Clariano estaran posades en Vicente Mir. Una victòria enfront de l’Ontinyent, a més de deixar molt tocat a un rival directe, donaria un crèdit al de Meliana que perdria per complet en cas de derrota. El tècnic li la juga, perquè no solament significaria quedar-se amb solo una victòria en dos mesos, sinó que la derrota deixaria amb quasi tota seguretat a l’equip en llocs de descens. “És un risc, però és alguna cosa en el que no pense. Queda tota la segona volta per davant i la classificació està molt igualada”, va assegurar ahir el tècnic sobre aquesta possibilitat.

Als dos equips els va la vida en aquest derbi de necessitats. Al mal moment esportiu de l’Ontinyent, se suma una delicada situació institucional que ha portat com a conseqüència que la plantilla vaja camí del seu tercer mes sense cobrar. No obstant això, els de Vicente Parras han aconseguit reconduir la seua temporada a casa amb la victòria davant l’Hèrcules i l’empat enfront del Lleida que els ha permés prendre’s un respir. L’Alcoyano no arriba amb l’aigua al coll, però no pot relaxar-se. Són cinc jornades sense guanyar –des de la visita a la Nova Creu Alta– amb un balanç de tres empats i una derrota.

Serà un derbi amb escassos secrets. Els dos tècnics es coneixen a la perfecció, Parres va ser ajudant de Vicente Mir durant tres temporades. “Sap com pense, si bé te una forma de veure el futbol diferent a la meua. És un gran entrenador amb les idees molt clares. Volem guanyar, és el nostre objectiu sempre. Només hem perdut un dels nostres últims set partits, si bé al final el que veus és que hem empatat molt però no som un equip que eixim només a empatar”, va precisar.

Send this to a friend