Remuntada de prestigi de l’Aleví B en el derbi local

L’Aleví B d’Iván Reig va aconseguir portar-se el derbi contra l’Alcoyano C després d’imposar-se 2-1 en un emocionant duel amb remuntada roig i negra. Els blanc-i-blaus es van avançar molt prompte, als quatre minuts, amb un gol de rebutge després d’una falta frontal que va detindre Rubén.

La reacció no es va fer esperar, ja que els roig i negres un minut després aconseguia la igualada per mediació d’Héctor que va aprofitar un rebutge en un tret de Joao.
Després de l’empat, tots dos equips van disposar de algunes ocasions, la més clara un mà a mà de Marco que a punt va estar de pujar al marcador. Abans del descans, quan semblava que el marcador no anava a moure’s, Dani va marcar de cap en el segon pal després d’una acció assajada.

La segona meitat va estar molt igualada, amb el CFC Ciudad Alcoy molt ben col·locat defensivament i amb diverses ocasions a la contra. No obstant això, la millor oportunitat va ser per a l’Alcoyano que va estavellar un tret en el travesser en els minuts finals.