Costa Blanca centra en esport i gastronomia la seua estratègia 2019

La Diputació d’Alacant desembarca enguany en Fitur amb una potent oferta turística l’estratègia de la qual se centra especialment en l’esport i la gastronomia. Grans esdeveniments en aquestes matèries coparan el calendari turístic provincial de 2019, amb cites tan importants com la Volta Ciclista a Espanya, el rallye Mediterrani, la Copa Internacional de Skate d’Alacant, el Campionat del Món de Trial o la Gala Nacional de l’Esport. A aquests se suma, a nivell culinari, la designació d’Alacant com a capital Gastronòmica del Mediterrani 2019 i com a seu permanent, al costat de Beirut, de l’Acadèmia de Gastronomia del Mediterrani, projectes els detalls dels quals s’exposaran en la fira.

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, ha ressaltat que “la nostra estratègia turística, centrada en els productes característics de la Costa Blanca i en una aposta potent per la gastronomia i l’esport, està aconseguint xifres que ens permeten augurar un 2019 de rècord, amb xifres que ens posicionen com un de les millors destinacions del Mediterrani per la qualitat de la nostra oferta i pels nostres competitius preus”.

El Patronat Costa Blanca té previst desenvolupar una intensa agenda de treball que inclou 13 activitats en la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana, 16 cites de treball amb touroperadores, empreses i directors de les oficines espanyoles de turisme a l’estranger, 44 rodes de premsa dels municipis de la província i 19 accions de show cooking.

Foto: Cuiners de la província que acudeixen a Fitur a promocionar la gastronomia.

Advertisements

Send this to a friend