Ja es treballa per reprendre la Policia de Barri

La regidoria de Seguretat i la Prefectura de la Policia Local ja treballen perquè puga reprendre’s el servei de Policia de Barri, introduint noves accions. Va ser en el estiu de 2017 quan va deixar de prestar-se el servei de Policia de Barri, que bàsicament consistia que un furgó de la Policia Local anava cada dia de la setmana a un barri i recollia les denúncies i inquietuds ciutadanes, i des d’un primer moment es va indicar que la falta d’efectius era el que impedia continuar prestant el servei.

Ara, amb la incorporació de sis nous agents de Policia Local, es comença a treballar no solament per a reprendre el servei de Policia de Barri, sinó que es busca impulsar-ho. El que es pretén és que hi haja més efectius policials patrullant al carrer, que es completaran amb motoristes, a més de les patrulles habituals.

De les noves incorporacions, destacar que quatre han accedit per oposició lliure i dues per torn de mobilitat. En aquest moment hi ha obert un altre procés d’oposicions, del qual ja s’ha publicat el llistat provisional de persones admeses, pel qual la ciutat tindrà huit nous policies locals més, sis per oposició lliure i dues per torn de mobilitat.

Foto: Els sis nous agents ja s’han incorporat.

Advertisements

Send this to a friend