Ibi fa obres de millora en dos punts de la localitat

La setmana passada van començar les obres de renovació de lluminàries al carrer Sant Jaume d’Ibi. L’ajuntament eliminarà els fanals antics que havien ancorades a la façana dels edificis d’aquest carrer per a posar unes noves en la vorera que incorporen tecnologia LED d’alta eficiència.

Aquesta actuació té com a objectiu millorar la il·luminació d’aquest vial que, a causa de l’arbratge existent, tenia poca llum. Des del dilluns de la setmana passada està prohibit aparcar en el tram del carrer Sant Jaume, entre c/Cervantes i c/ Federico García Lorca.

Els treballs avancen a bon ritme i es preveu que les obres tinguen una durada aproximada de tres setmanes, a comptar des de l’inici d’aquestes.

PLAZA LA PALLA

D’altra banda indicar que l’ajuntament d’Ibi ha retirat els llistons de fusta que hi ha al voltant de la font i al voltant dels dos plátinos de la plaça de la Palla, així com també els escocells que hi ha en tots els arbres, a causa del mal estat dels mateixos pels trencaments que ocasiona el trànsit rodat indegut. Concretament, en el plátino de la font s’ha deixat una xicoteta zona de protecció de l’arbre degut al seu caràcter monumental. En el seu lloc, s’ha col·locat un paviment de formigó semipulit que no precisa tant manteniment.

Foto: Obres al carrer Sant Jaume.

Send this to a friend