El MAF va registrar l’any passat una xifra rècord de visitants

El Museu Alcoià de la Festa (MAF) va tancar 2018 amb un rècord de visitants i les 10.200 persones que van gaudir de les instal·lacions l’any passat suposen la xifra més elevada des que es va obrir aquest museu, en 2006. La Festa ja tenia unes instal·lacions museístiques en l’edifici del Casal, si bé amb aquest nou Museu es van aconseguir unes instal·lacions modernes, àmplies i interactives en l’immoble confrontant, per a poder viure la Festa de Moros i Cristians tot l’any.

El nombre de visitants de 2018 suposa 806 més que un any abans, la qual cosa representa un increment del 8’5%, que ve a demostrar que les accions de dinamització que s’han posat en marxa d’un temps a ara, a iniciativa de la junta directiva, estan tenint èxit, la qual cosa es tradueix en un augment de visitants.

A l’hora d’incidir en les dades de 2018, podem apuntar que 5.428 persones van acudir a visitar el MAF formant part de grups, mentre que altres 4.772 visitants van assistir de manera individual. Per mesos, al capdavant es van situar maig i abril, amb un total de 1.633 i 1.534 persones respectivament, així com novembre, amb 1.018 persones.

Foto: En el MAF pot conéixer-se tot el relacionat amb les filaes.

Advertisements

Send this to a friend