Curs de socorrista i de primers auxilis

Des del 2 de febrer i fins al 7 d’abril se celebra a la nostra ciutat el curs de socorrista aquàtic en piscina, el qual consta de dos mòduls, un de primers auxilis i un altre específic de socorrisme. En total serà 100 hores lectives (40 i 60), impartit per l’Assemblea Local d’Alcoi de Creu Roja i es desenvoluparà els caps de setmana, els dissabtes de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, mentre que els diumenges de 10 a 14 hores.

Per al curs de primers auxilis és necessari tindre un mínim de 16 anys, consta de 40 hores lectives, de les quals 25 són teòriques i 15 pràctiques. Des de Creu Roja, el seu responsable en emergències, Miguel Ángel Ferrándiz, va voler destacar la importància de la part pràctica, “a diferència dels curse online”. El seu preu són 105 euros, havent-se limitat les places a vint alumnes.

Tres setmanes després, donarà començament el curs de socorrista aquàtic per a donar opció a tot aquell que vulga fer el curs de socorrista de platja. Ací les places estan limitades a 15 alumnes, per la qual cosa hi haurà una prova de selecció prèvia, que seran recórrer 200 metres en crol, 100 en braça, un minut de flotabilitat i 25 d’apnea.

L’edat mínima serà de 18 anys o complir-los enguany. El seu preu és de 230 euros i consta de 60 hores, de les quals 45 són pràctiques i es desenvoluparan en la piscina del ‘Matadero’.

Foto: Presentació del curs amb la presència de representants de Creu Roja Alcoi.

Send this to a friend