Ángela Carrasco va retre homenatge a Camilo Sesto amb ‘Quererte a ti’

Les cançons de Camilo Sesto van fer vibrar anit el Teatre Calderón en l’homenatge al cantant alcoià, ‘Quererte a ti’. La internacional Ángela Carrasco va ser l’encarregada de protagonitzar aquest espectacle en el qual es van interpretar un total de 16 cançons de Camilo Sesto i que van fer reviure a tots els presents melodies i lletres d’anys arrere, i sens dubte, els van portar records inoblidables que van acompanyats per aquestes cançons.

La música de l’espectacle, estrenat en la Gran Vía de Madrid, va estar a càrrec de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi. Temes tan famosos com ‘Algo de mi’, ‘El amor de mi vida’, ‘Todo por nada’ o ‘Vivir así es morir de amor’, van tornar a sonar a la ciutat que va veure nàixer a Camilo Sesto, i que després d’una llarga trajectòria, l’homenatge d’ahir se suma a tots els que ha anat rebent.

A més, tots ells, en la veu d’una de les dives d’Amèrica Llatina en les dècades de 1970 i 1990, Ángela Carrasco, que va estar acompanyada per Paco Arrojo, cantant conegut pel seu pas en la primera edició del programa televisiu i musical La Voz, al qual va arribar fins a la semifinal.

Send this to a friend