El Juvenil A goleja a Petrer

El Juvenil A de Javi Anchuela i José Jiménez va aconseguir golejar a Petrer (1-6) i sumar altres tres punts molt importants. Va ser un partit amb dues parts molt diferenciades. La primera va començar amb dues ocasions per als roig i negres que van haver d’esperar fins al minut 15 per a avançar-se amb un gol de Palmer després d’aprofitar un mal rebutge del porter i manar la volea al fons de la xarxa.

Poc va durar l’alegria, ja que dos minuts després va vindre la igualada després d’una distracció defensiva. Van ser 35 minuts per a oblidar en els que el CFC Ciudad Alcoy es va contagiar del joc imprecís dels locals.

Una internada d’Adri per banda va acabar amb un centre al segon pal perquè Domi marcara a plaer i maquillar el mal joc de l’equip. El tercer va arribar després d’una sabatada de Mario des de trenta metres que va entrar per tota l’esquadra, acabant així una dolenta però efectiva primera part.

La segona va ser molt millor, els roig i negres es van fer amb el control del partit i amb bon joc van començar a succeir les ocasions. Palmer va marcar el 1-4 de penal clar, encarregant-se ell mateix de fer el sisé després d’un tir creuat.