Derrota del Mutua NB Alcoi en la fase d’ascens

El Mutua Levante NB Alcoi no va poder començar amb victòria la fase d’ascens a la Primera Divisió després de caure com a local davant el CB Escolapias de València de dos punts (55-57). El partit va donar una important bolcada en l’últim quart. Semblava que les de Lirios Rovira anaven a portar-se el triomf després de situar-se amb 46-40 mancant un quart, però les decisions d’un dels dos àrbitres van acabar per decantar la balança a favor visitant.

Tampoc va poder portar-se la victòria el sènior masculí i va caure de vint-i-quatre (60-84) davant el Jorge Juan de Novelda, líder de grup. El Mutua Levante NB Alcoi va afrontar el partit amb alguna absència important. Malgrat això, va haver-hi moments en els quals va aconseguir imposar la seua forma de jugar, posant en algun problema al seu rival.