Més de 1.200 escolars gaudeixen del seu pressupost participatiu

La segona edició del projecte ‘Educació per a la participació’, que suposa la versió infantil i juvenil dels pressupostos participatius, ha finalitzat amb més de 1.200 xiquets com a protagonistes al llarg de sis activitats, que ells mateixos van triar i repartides per diferents barris de la ciutat, realitzant-se entre juny i desembre passats. La inversió ha sigut de 20.000 euros.

LES ACCIONS

El projecte realitzat en 2018 va començar amb una festa de l’espuma coincidint amb el solstici d’estiu i les festes de diversos barris, mentre que la segona activitat va ser ‘Mercat al Poble’, una gran yincana al parc de la Zona Nord on els escolars i les seues famílies havien de passar proves basades en les tres esferes de la personalitat: psíquica, física i emocional.

En el Cervantes Centre Jove (CCJ) es van realitzar també les dues activitats següents, una Revival Zombie i una Scape Room, mentre que la activitat relacionada amb la realitat virtual i els videojocs va tindre lloc al Campus d’Alcoi de la UPV amb zones de jocs i tallers per a tota la família sobre a la introducció i els primers passos com a comentarista d’esports electrònics, i sobre el protocol de comportament per a jugadors competitius.

Foto: Una activitat ha sigut un taller de cuina.

Advertisements

Send this to a friend