Enguany es col·locaran uns 22.000 seients per a veure les Entrades

L’Associació de Sant Jordi va obrir ahir el termini de venda de cadires per a presenciar les Entrades per a tots aquells que tenen un abonament, un termini que es mantindrà fins al 22 de març. Enguany està previst que es disposen al voltant de 22.000 seients, entre cadires i places de tribuna, la qual cosa suposa al voltant d’un miler més que les que es van col·locar en les passades Festes. També es disposa de cadires per a la Processó General, que se celebra el dia dedicat al patró Sant Jordi.

Segons explica el ponent de Cadires de l’Associació de Sant Jordi, Raúl Ponsoda, l’ampliació en el nombre de seients es deu bàsicament a l’increment de places de tribuna. La que es disposa en la plaça Ramón y Cajal millorarà la distribució i s’ampliarà, en existir un espai entre les cadires i la tribuna que es col·locava que pot cobrir-se, com també està previst que es dispose una nova tribuna en la plaça d’Espanya, en la zona on es troba l’ambulatori. Amb tot, es podran guanyar aquestes places de cara a les pròximes Festes de Moros i Cristians, que tindran lloc el 4, 5 i 6 de maig, que coincideixen amb dissabte, diumenge i dilluns.

En els últims anys s’han registrat plens per a presenciar les Entrades. L’any passat van ser 20.700 els seients que es van disposar en el trajecte d’aquest acte, la qual cosa ja va suposar un increment respecte a 2017, quan va haver-hi al voltant de 19.100 places disponibles.

Foto: En la Plaça Ramón y Cajal s’ampliaran les places de tribuna, alhora que es col·locarà una altra nova en la Plaça d’Espanya. Arxiu

Advertisements

Send this to a friend