El Ciutat d’Alcoi de cross inclou una carrera popular

El Club Atletisme Alcoi recupera l’organització del Cross Ciutat d’Alcoi, que al cap d’un any sense celebrar-se, torna al calendari de carreres federades i serà puntuable per al circuit autonòmic de camp a través, alhora que campionat provincial individual escolar.

Es tracta de la trenta edició d’aquesta cita que presenta com a novetat la inclusió en el seu programa d’una prova per a atletes no federats amb la qual donar cabuda a aqueixa gran quantitat de corredors populars que hi ha a la ciutat.

INSCRIPCIONS PER WEB

Les inscripcions hauran de realitzar-se abans del dimecres 16 en www.timerlap.com amb un cost de 3 euros. En canvi, les altres dues carreres no federades en les categories prebenjamín i benjamí no caldrà pagar inscripció. S’utilitzarà el tradicional circuit al costat de la pista d’aeromodelisme del poliesportiu Francisco Laporta. L’organització ha dissenyat tres traçats que van des dels 640 metres fins als 2.005 en funció de les categories.

El programa del XXX Cross Ciutat d’Alcoi s’obrirà a les 9,30 hores amb la carrera popular –majors de 16 anys– i es clausurarà a les 13,20 hores amb la celebració de la prova regna amb la presència en la línia d’eixida dels atletes sub’23, promeses i sèniors masculins.

Foto: Roda de premsa de presentació de la prova.

Send this to a friend