Prova de foc en el Mini

La victòria en l’estrena de lliga enfront del Barça B va disparar unes expectatives que després no van acabar de concretar-se. Aquella vesprada de finals d’agost va ser l’única vegada que es va veure tot allò que Vicente Mir va anar pregonant en pretemporada sobre la personalitat del nou Alcoyano que s’estava construint. Sobre la gespa del Collao va poder veure’s a un equip vertical i molt precís en la pressió, que recuperava amb facilitat en zones prop de l’àrea i mostrava desimboltura davant de la porteria contrària.

Cinc mesos després, els senyals d’identitat de l’Alcoyano actual són molt diferents dels d’aquell equip que va iniciar la temporada. De la desimboltura i atreviments inicial, s’ha passat a un futbol més medrós i mancat de personalitat, que ha fet de la seguretat defensiva la seua bandera. “Sempre estarem més prop de guanyar si som capaços de deixar la nostra porteria a zero. Estem encaixant poc i només ens falta fer més gols”, va vindre a dir Vicente Mir sobre els quatre partits que porta l’equip sense encaixar gols.

El Mini Estadi és un dels grans escenaris de la categoria i sempre exigeixen traure el millor de cadascun. L’Alcoyano va eixir escaldat de la visita a Castalia, va tirar el partit per la broda al Camp d’Esports de Lleida amb aquell penal fallat per Óscar Díaz en l’arrencada de la trobada i va donar la campanada fa un mes vencent en la Nova Creu Alta al Sabadell.

“Serà un partit complicat però bonic de jugar i sempre és apetible fer-lo en un escenari com el Mini Estadi. El Barça B té un gran equip i compta amb futbolistes que són del millor en la categoria. Serà un duel molt diferent del de la primera volta. Esperem un partit que es farà llarg i hem d’estar preparats”, va indicar el tècnic sobre el xoc de hui, que començarà a les 16,30 hores.

Vicente Mir seguirà sense poder comptar amb Eldin però sí que recupera a Braulio. Tampoc viatjaran Tomás Ruso per sanció i Pajarero, que s’ha convertit en la primera baixa en el mercat hivernal i la seua destinació serà el Sabadell de Seligrat.

El tècnic va mostrar els seus dubtes sobre el plantejament que utilitzarà per a contrarestar al Barça B. “Contra el Conquense ja vaig treballar dos sistemes, finalment em vaig decidir per jugar amb quatre arrere. Aquesta setmana torne a tindre el mateix dubte. Existeix la possibilitat de fer-ho amb tres centrals, que Navarro jugue en aqueixa posició i Bella ho faça de carriler. Encara no ho tinc clar”, va apuntar.

Només l’Ejea, en el primer partit de la temporada a casa, ha aconseguit guanyar en el Mini Estadi. Equips com la Peralada, At. Balears, Vila-real B, Ebre, València B i Castelló, van aconseguir emportar-se un empat. Les seues tres victòries van ser davant Olot, Cornellà i Lleida.

Send this to a friend