Incorporats 36 vehicles per a la neteja viària i recollida de residus

Ahir divendres van ser presentats els nous vehicles del servei de neteja viària i recollida de residus, que vénen a completar la flota de 36 cotxes i camions que conformen el renovat parc mòbil de l’empresa concessionària del servei. Fa uns mesos es van mostrar un total de 19 vehicles elèctrics que han vingut a millorar les tasques de neteja dels carrers, mentre que ahir es van ensenyar la resta d’agranadores i camions de recollida del fem, que incorporen les més noves i modernes tecnologies, per la qual cosa milloren l’operativitat per part dels treballadors.

Alguns dels vehicles presentats ahir són novetat, com un tractor que s’emprarà, entre altres treballs, en la neteja de solars, o un camió que incorpora una pala davantera i un escampador de sal, que estarà disponible per a actuar en cas de gelades o neu en el nucli urbà. Indicar que aquests nous vehicles s’inclouen dins de les millores presentades per l’empresa responsable del servei a l’hora d’adjudicar-se el contracte.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, va informar que tots els vehicles ja funcionen a ple rendiment en els seus respectius treballs, a falta únicament de quatre camions de recollida de fem, que arribaran aviat.

Advertisements

Send this to a friend