Alcoi comptarà amb un CEFIRE especialitzat en FP

La tecnologia i digitalització, la intel·ligència artificial, robòtica i bigdata són les branques educatives que s’abastaran en el nou CEFIRE (Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat) de Formació Professional que se situarà a Alcoi.

Així ho va anunciar el Secretari Autonòmic d’Educació i Investigació, Miquel Soler, en la seua visita a la ciutat. “En l’actualitat tenim un Cefire específic a Xest, i el que volem és que a Alcoi, que és un lloc fonamental per a donar resposta a les demandes dels sectors productius, hi haja un centre d’avantguarda dins de la Comunitat i a Espanya”, va afirmar Soler, qui a més va dir, que la intenció del President de la Generalitat és que “2019 ha de ser l’any de la Formació Professional”.

Per aquest motiu, la intenció és que aquest CEFIRE, especialitzat en Formació Professional, siga una realitat i estiga en funcionament el pròxim curs 2019/2020. Aquesta obertura se suma a la recuperació per part d’Alcoi del CEFIRE territorial que va ser tancat en el 2012, després que estiguera en marxa des de feia 26 anys. Aquesta instal·lació comptarà amb una plantilla de 10 persones més i tornarà a fer formació per als docents en totes les etapes educatives, partint des d’infantil.

Advertisements

Send this to a friend