El Deportivo mereix més a Conca

L’any nou no va suposar un canvi radical en la dinàmica d’un Alcoyano que segueix amb la seua sequera cara al gol, encara que en La Fuensanta de Conca ha merescut portar-se més que un empat sense gols. Els de Vicente Mir han disposat de les millors ocasions de la trobada, especialment a pilota parada, on han sigut molt superiors al Conquense. En aquesta faceta ha sobreeixit Tomás Ruso, que va tindre dues molt clares, una d’elles es va estavellar en el travesser en el primer temps. Aquest nou empat, el huité de la temporada, permet allargar a cinc les jornades sense perdre dels blanc-i-blaus.

Contràriament al que venia proposant el Deportivo en els seus últims compromisos lluny del Collao, Vicente Mir ha optat d’eixida per recuperar la defensa de quatre sense Primi, que per primera vegada en la temporada s’ha quedat en la banqueta, i amb Fomeyem i Tomás Ruso com a parella inèdita de centrals.

En el primer temps s’ha vist al Deportivo molt còmode, segur arrere encara que massa imprecís a l’hora de desplegar-se en atac. No obstant això, el Conquense ha tingut l’oportunitat d’avançar-se en el minut 7, en la seua primera arribada amb perill, Lozano arriba una cosa forçada a rematar la passada de Adighibe.

Després el partit ha entrat en una fase de control, en la qual el més destacat ha sigut un tret de Bella des de molt lluny que el meta Marqueta no ha tingut cap problema per a controlar, fins que a sis minuts del descans, un servei des de el cantó que executa el propi Bella al segon pal, allí Tomás Ruso s’eleva per damunt de tots i la seua rematada acaba estavellant-se en el travesser en el que ha sigut la millor ocasió del primer temps.

La segona meitat ha començat frenètica, amb ocasions per als dos equips, en una d’elles Tomás Ruso ha tornat a demostrar la superioritat de l’Alcoyano a pilota parada, si bé la seua rematada de cap l’ha atallat Marqueta sense problemes. Després l’ocasió ha sigut per al local Lozano. Va ser el preludi d’una fase en la qual el Conquense ha estat molt prop de marcar amb oportunitats per a Oriol Rey, una altra vegada Lozano i Jorge Fernández.

En el 78 de nou Tomás Ruso ha fet emmudir La Fuensanta després d’un centre de Bella que el central blanc-i-blau ha pentinat amb molta intenció i la pilota ha eixit fregant el pal dret de Marqueta. A set del final, nova ocasió clara per a l’Alcoyano, Nieto prolonga a Óscar Díaz i Marqueta ha de lluir-se per a desviar a córner. Diumenge que ve els de Vicente Mir han de jugar en el Mini Estadi enfront del Barça B en el que serà el primer partit de la segona volta.

Fitxa tècnica:

Alineacions

Conquense: Marqueta, Oriol Rey, Adrià, Dembelley (65′ Gerica), Diego Peláez (65′ Hernáiz), Caudín, Simón, Alberto, Jorge Fernández (85′ More), Diego i Adighibe.

Alcoyano: Miguel Bañuz, Barreda, Fomeyem, Tomás Ruso, Navarro, Nieto (90′ Bryan Reyna), Omgba, De Lerma, Hermosa, Rubio (56′ Óscar Díaz) i Lino (71′ Anaba).

Árbitre

Árbitro:
Ruiz Aguilera (Col.legi Andalus). VA amonestar al local Jorge Fernández i als visitants De Lerma, Tomás Ruso i Fomeyem.

Foto: UB Conquense

Send this to a friend