Vicente Mir, en el centre de la diana

Si esportivament Vicente Mir porta un temps en la corda fluixa, l’última eixida de to ha posat al tècnic als peus dels cavalls i en el centre de la diana. Els fets van ocórrer a la sala de premsa de l’últim partit a casa contra el Peralada, a la qual el valencià es va presentar visiblement alterat després d’un *encontronazo amb un sector del públic, del qual va dir “no ha estat a l’altura”, paraules que després va matisar explicant que es referia a aqueixa part en concret de la graderia.

La veritat és que no solament l’afeccionat comença a estar fart de les impertinències del valencià, sinó que també algun dels seus més fidels defensors de portes cap a dintre del club. “Sóc un tipus clar i qui em coneix sap que dic el que pense, ningú em canviarà. El que no faré és vendre ruques en les quals no crec”, va assegurar per a acabar la roda de premsa.

Capítols d’Olot i Sabadell

Va ser la gota que va satisfer un got de despropòsits que van començar al començament de mes contra l’Olot després de viure el de Meliana la seua pitjor setmana després de la vergonyosa derrota en Castalia. Un Vicente Mir fora de si, es va anar directe per Raúl Garrido, entrenador de l’Olot, en entendre que s’havia burlat en la celebració del gol de l’empat d’Héctor Simón després d’un dubtós penal en el descompte. Mir va haver de ser subjectat pel seu propi cos tècnic i va arribar a cridar “subnormal” a Garrido. L’exabrupte li va costar la targeta roja i ser castigat amb un partit de sanció.

El següent capítol va tindre el seu origen en la vespra de la visita a la Nova Creu Alta de Sabadell de fa dues setmanes. Vicente Mir no es va tallar a l’hora de comentar que els equips de Toni Seligrat no juguen a res, declaració que va arribar a l’orella del extècnic blanc-i-blau que no va desaprofitar l’oportunitat després de la trobada per a referir-se a Vicente Mir com “el venedor de mantes”.

L’últim despropòsit del de Meliana es donava en l’últim partit de casa enfront del Peralada. El tècnic va entrar a la sala de premsa amb cara de pocs amics. Havia sigut el primer a retirar-se cap a vestuaris mentre que els jugadors es van quedar en el terreny de joc per a saludar a l’afició. Durant el trajecte, Vicente Mir va escoltar de tot, però hi havia una veu unànime que demanava el seu cap. No obstant això, el seu cabreig en sala de premsa no va vindre per aqueixa petició de cessament, sinó per l’enfrontament que havia tingut amb un sector de la graderia.

Segons va relatar ell mateix, faltaven pocs minuts i uns afeccionats van començar a xiular després d’una possessió llarga del Peralada, que estava amb un menys. Va ser llavors quan es va girar cap a aqueix sector per a recriminar-los, segons va confessar després, que “el que heu de fer és animar, no els vaig dir res més. Ficant-se d’aqueixa forma amb l’equip l’única cosa que estaven aconseguint era posar encara més nerviosos als jugadors. No era el moment, després del partit que haguera fet el que volgueren, però s’estaven equivocant”.

Les seues paraules tampoc han assegut massa bé en el club. Estan preocupats per la reacció que puga tindre en els pròxims partits del Collao i així li ho han fet saber al seu principal valedor i un dels accionistes majoritaris de l’entitat, l’empresari il·licità Miguel Hita. A Sabadell va salvar un ‘match ball’ quan la soga començava a estrényer el seu coll. Ara mateix el seu acomiadament suposaria un important desemborsament econòmic –té dos anys de contracte– però si l’Alcoià continua donant una de calç i dues d’arena no es descarta que puga acabar arribant aqueix revulsiu que va estar prop d’arribar fa poc.

Send this to a friend