El CD Alcoyano cadet i l’Esides infantil s’imposen en el Memorial Lionel Grau

Per tercer any consecutiu, la persona de Lionel Grau ha tornat a ser homenatjada amb l’III Trofeu Memorial al qual aquest il·lustre alcoià posa nom. Amb El Collao com a escenari i un total de nou equips participants -el CD Alcoyano i huit clubs que van signar el conveni de filialitat amb l’entitat blanc-i-blava- el dijous i divendres han sigut dos dies de futbol local i dedicats a la pedrera.

Quatre enfrontaments directes, dos seminifinals i una final cada dia, han omplit la programació i també part de les graderies del Collao.

VICTORIA DE L’ALCOYANO CADET

El dijous va ser el torn dels equips cadet. At. Salesià-CD Alcoyano “B”, Alcoy C.F.- C.E. Sant Roc; La Salle-At. Salesiá-C.D. Vedruna; Pare Vitòria/Pista-Esides Caramanchel “B” van ser els primers quatre enfrontaments que van disputar la primera jornada d’aquest Memorial.

Els resultats van ser de victòries 0-4 per a l’Alcoyano, 3-1 per a l’Alcoy, 2-1 a favor de la Salle-At. Salesià i de 3-0 per al Pare Vitòria-Pista. Els dos primers es van enfrontar en la semifinal de les 16 hores, resultant guanyador l’equip blanc-i-blau per 2-3; i del segon, per a l’Esides Caramanchel, per la mínima, 0-1.

En la final disputada, el CD Alcoyano va véncer a l’Esides per 5-1, alçant-se amb el primer trofeu del Memorial.

TROFEU PER A L’ESIDES INFANTIL

Ahir va ser el torn dels infantils, mateixos equips però diferents resultats respecte al dijous, ja que el Sant Roc va aconseguir arribar fins a les semifinals. Després dels partits directes, els equips que es van enfrontar en les semifinals van ser At. *Salesià-Sant Roc i el CD Alcoyano-Esides.

Ja de nit, El Collao va viure la final infantil entre el At. Salesià i l’Esides, guanyant el segon equip per un resultat de 0-2, el mateix que li va fer el pas a la final del Memorial.

Des de l’organització del Trofeu fan una valoració “molt positiva per l’àmplia participació i acolliment de la gent per a un acte benèfic”, ja que va haver-hi un sorteig de samarretes signades de l’Alcoyano.

Send this to a friend