Alcoi apareix com a ciutat de turisme en una publicació nord-americana

El resultat d’un press trip realitzat al novembre a Alcoi i enfocat al mercat americà ha sigut un article en una revista, Johnnyjet.com sobre 10 destinacions turístiques recomanades dins de la Comunitat Valenciana, en el qual apareix la nostra ciutat i parla sobre diversos llocs capdavanters que visitar.

Entre els periodistes que van participar es trobaven Lavanya Sunkara periodista del Johnnyjet.com, amb 161.085 visitants únics al mes; Gerrie Summers d’Everett Potter’s Travel Report amb 45.000 visitants únics mensuals i representant del The weekly Newsletter amb 20.000 subscriptors; Olivia Gilmore de Gonomad.com amb 150.998 visitants únics al mes i finalment Karen Tina Harrison, periodista freelance que publica en molts mitjans, entre els quals es troba el Huffington Post, que té 22.910.627 visitants únics al mes. Aquesta mateixa setmana es va procedir a la publicació del primer dels articles.

Els periodistes van poder visitar el Parc Natural de la Font Roja, el cementeri de Sant Antoni Abat, van realitzar la ruta modernista a la ciutat amb la visita al Cercle Industrial i la Llotja i van finalitzar realitzant un tast de cerveses artesanes.

Foto: Article publicat en el qual apareix Alcoi.

Advertisements

Send this to a friend