Concert solidari d’Hiroshi Fujii

El guitarrista japonés Hiroshi Fujii celebra el seu quart de segle residint en aquesta ciutat i ho fa amb un concert que tindrà lloc a les set d’aquesta vesprada en el Teatre Calderón. Es tracta d’un concert solidari, ja que es celebra a benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca, una entitat amb la qual col·labora i està vinculat, i que a més coincideix en aqueixa destacada xifra, ja que també viu el 25 aniversari de la seua fundació.

Per a accedir al concert s’ha fixat una entrada-donatiu de deu euros i tots els assistents podran recollir a l’eixida el cd de l’ocasió, ‘Fa 25 anys’, que ha sigut gravat amb el patrocini de l’Ajuntament i la Unión Alcoyana.

En la presentació del concert van estar, al costat del músic, el regidor de Cultura, Raül Llopis, qui va destacar que “Hiroshi és una persona molt volguda en aquesta ciutat”, i va posar l’accent en el fet que el concert té caràcter solidari. Per part seua, la presidenta de l’Associació d’Alzheimer, Lliris Aracil, agraeix la col·laboració que des de fa temps han tingut per part d’Hiroshi i destaca que haja realitzat moltes actuacions amb caràcter altruista.

Advertisements

Send this to a friend