Volta 2019: Terra de ciclisme

La 74 edició de la Volta Ciclista a Espanya va ser presentada oficialment aquesta setmana amb la gala de presentació oficial del recorregut complet de la prova que arrancarà el 24 d’agost de 2019 a les Salines de Torrevieja i que comptarà amb altres dues etapes més a la nostra província, tant per l’interior com per la costa.

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, ha destacat el fet que l’Auditori de la Diputació Provincial d’Alacant haja sigut l’escenari triat per a revelar el traçat oficial de la Volta.

Sobre aquest tema, Sánchez ha puntualitzat que “no solament ens convertirem en amfitrions de la prova en l’edició de 2019, amb una eixida inèdita i altres dues etapes, sinó que a més som el territori triat per a revelar al món el recorregut complet amb una mica més de mig any d’antelació”.

SISENA EIXIDA DES DE LA PROVÍNCIA

Serà la sisena vegada en la història que La Volta ix de la província i la primera que ho fa des de Torrevieja. Les anteriors edicions van ser a Benidorm (1964, 1987 i 2011), a Calp (1973) i en la Devesa de Campoamor –Oriola– (1977). Amb aquesta nova proposta, la Diputació d’Alacant consolida la vinculació de la província a un dels tres grans fites internacionals per excel·lència del calendari ciclista mundial, juntament amb el Giro d’Itàlia i el Tour de França.

Foto: Podi de la Volta 2018 guanyada per l’anglés Simon Yates.

Send this to a friend