Detinguda per suplantar a una altra dona i sol·licitar un préstec al seu nom

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alcoi a una dona de 39 anys acusada d’un presumpte delicte d’usurpació d’estat civil i estafa en sol·licitar un crèdit en una entitat ‘on line’ suplantant la identitat d’una altra persona de la qual havia aconseguit la fotocòpia del DNI.

La investigació ha sigut desenvolupada per agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d’Alcoi i va començar quan van rebre una denúncia en la qual una persona posava en coneixement de la Policia que una entitat bancària li estava requerint l’abonament d’unes quotes per un préstec que ella no havia sol·licitat. La denunciant fins i tot va arribar a pagar diverses quotes pensant que estaven relacionats amb altres despeses que tenia pendents.

Els agents van realitzar les primeres gestions d’investigació i van descobrir que el préstec havia sigut sol·licitat de forma telemàtica i que en aquesta sol·licitud s’havia entregat la documentació, concretament el DNI de la víctima escanejat per totes dues cares. Van aconseguir donar amb la identitat de la persona que presumptament havia sol·licitat el préstec i el compte en la qual havia rebut els diners, que ascendia a la quantitat de 4.000 euros.

Foto: Comissaria de Policia Nacional, al carrer Perú. Arxiu

Advertisements

Send this to a friend