Operació policial antidroga amb diverses persones detingudes

Efectius del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil van dur a terme ahir una operació antidroga en diverses poblacions, que a Alcoi va suposar el registre de domicilis en diferents barris de la ciutat, entre els quals es troben el Centre i la Zona Nord, segons informació facilitada. A l’hora d’elaborar aquesta notícia l’operació seguia oberta.

Segons han informat fonts policials, el tema està en mans del jutjat, per la qual cosa ahir no es facilitaven detalls de l’operació, si bé sí que va transcendir que s’havien practicat diverses detencions. El fort desplegament policial, durant diverses hores, va cridar l’atenció dels qui caminaven per les zones en què es practicaven els registres. A més d’Alcoi, es van practicar registres en altres poblacions, dins d’una operació antidroga que també està encaminada a l’esclariment de robatoris. Una vegada es tanque la mateixa es facilitarà la informació del nombre de persones detingudes i material confiscat.

Foto: Moment de l’operació antidroga que es va desenvolupar ahir a la ciutat d’Alcoi, amb diversos registres. Xavi Terol

Advertisements

Send this to a friend