Espectacle musical teatralitzat amb Tirisiti

El Grup Barxell de Dolçaines i Tabals presenta ‘C@nta’m Tirisiti!!!’, un espectacle musical *teatralizado que gira entorn del Betlem de Tirisiti i que tindrà lloc demà, en el Teatre Calderón a les 18’30 hores. Se celebra a benefici de Coratge, l’associació sense ànim de lucre integrada per afectats i familiars de dany cerebral adquirit o sobrevingut.

En aquesta al·legoria els assistents s’endinsaran en el món de Tirisiti per a saber com va nàixer, l’evolució que ha patit al llarg del temps i com ha conservat l’essència. El subdirector del Grup Barxell, Nacho Pascual, explica que quan va haver de plantejar-se el concert de Nadal del grup va considerar que era moment de donar un gir, de canviar d’idea, d’implicar més gent. I s’ha apostat per traure als personatges del Tiristi del Teatre Principal, que cobren vida i gaudir d’una història en la qual la música és el fil conductor.

Així, en aquest espectacle del Grup Barxell de Dolçaines i Tabals participa també el Cor Veus Blanques Alcoi, sota la direcció de Patricia Pérez, Ángela Esteve i Mar Fernández, així com la companyia de Teatre La Dependent –responsable de les representacions del Betlem de Tirisiti–, amb text del periodista Ramón Climent. La coordinació, composició i direcció musical és a càrrec de Juan Carlos Sempere Bomboí. Amb tot, ‘C@nta’m *Tirisiti!!!!’ permetrà al públic conéixer la història de Tirisiti i veure sobre l’escenari del Teatre Calderón als personatges del betlem.

Send this to a friend