Unes tres-centes persones es concentren per unes pensions dignes

Unes tres-centes persones s’han donat cita en el matí d’avui a la Bandeja, en la concentració convocada per la Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià-Comtat. Els organitzadors han agraït l’assistència als presents, alhora que ‘shan mostrat desil·lusionats per la escasa resposta de la població. “Sense mobilitzacions no s’aconsegueix res. No hauríem aconseguit ni tan sols la revisió del IPC de les mateixes”, ha assenyalat el portaveu de la coordinadora, Antonio Matarredona.

L’acte ha tingut lloc al migdia ia la mateixa ha quedat palesa la preocupació del col·lectiu per les pensions “no tant les nostres, com les de les del futur”. Ha recordat als governants que “una de les seves obligacions és aconseguir que tot ciutadà visqui amb dignitat i hi ha milers de persones que viuen en la misèria, amb miserables pensions”. I ha afegit que les dones són les més afectades.

El portaveu de la coordinadora, en la seva al·locució, ha mostrat la seva preocupació “pel saqueig de les pensions que va fer l’anterior govern del PP”, i el seu desig “per recuperar els drets perduts. Governe, qui governe”, ha posat èmfasi.

Després de les paraules d’Antonio Matarredona, l’actriu Rosanna Espinós ha donat lectura a un manifest. Entre els assistents es trobaven representants de grups polítics com PSOE, Compromís i Guanyar.

Advertisements

Send this to a friend